نحوه صدور جواز تاسیس

به طور كلي مجوزهاي لازم براي ايجاد واحدهاي صنعتي به جواز تاسيس (موافقت اصولي)، پروانه بهره برداري (جهت كارخانه هاي توليدي و صنعتي)، پروانه فعاليت كارگاهي ويا انبارداري (جهت كارگاههاي توليد مصالح ساختماني و يا انبار) و قرارداد واگذاري زمين محدود شده است.

الف – مجوز سرمايه گذاري صنعتي (جواز تاسيس)
مجوزي است كه متقاضي پيش از انجام مطالعات و بررسي ها و تكميل و ارايه پرسش نامه مربوط به احداث واحد صنعتي آن را دريافت نموده و با رعـايت ضــوابط ومقررات مربوطه اقدام به عمليات اجرايي و خريد و نصب ماشين آلات و راه اندازي آزمايشي مي نمايد.

ب – قرارداد محل (قطعي يا استيجاري)
مدركي است كه زمين و يا محل موضوع قرارداد را در اختيار متقاضي آن قرارداده تا كليه تعهدات ناشي از مفاد آن را به اجرا درآورد.

پ – مجوز بهره برداري صنعتي (پروانه بهره برداري)
مجوزي است كه دارنده جواز تاسيس پس از انجام مراحل مربوط به ايجاد، تكميل و راه اندازي واحد صنعتي به منظور بهره برداري دايم و يا موقت دريافت مي نمايد. پس از اخذ پروانه بهره برداري سرمايه گذار مي بايست جهت اخذ مجوز فعاليت اقتصادي اقدام نمايد.

ت – پروانه فعاليت كارگاهي، انبار داري يا خدماتي
مجوزي است كه به دارندگان زمين در شهرك كارگاهي و يا صاحبان زمين هاي آزاد در سطح جزيره و به منظور توليد مصالح ساختماني و يا به فعاليت انبارداري مشغول هستند داده مي شود.


نحوه صدورجواز تاسيس
• دريافت مجوز سرمايه گذاري صنعتي (جواز تاسيس)

كليه افراد حقيقي و حقوقي ايراني و خارجي با درنظر گرفتن اولويت هاي صنعتي در جزيره كيش مي توانند نسبت به دريافت جواز صنعتي اقدام نمايند.

مراحل دريافت جواز تاسيس:

1- ارائه درخواست كتبي به دبيرخانه

2- تكميل پرسشنامه ،‌‌مدارك مالي ، كاري و قرارداد معتبر محل به همراه مدارك شخص حقيقي و حقوقي به كارشناس مربوطه ارائه گردد ( در مواردي كه سرمايه گذار متقاضي واگذاري زمين صنعتي باشد بايستي طرح در كميسيون اقتصادي مطرح و پس از ابلاغ مصوبه ساير مراحل زير جهت صدور جواز تاسيس انجام خواهد شد ) .

3- پس از بررسي كارشناس و تائيد مدرك ،‌ارائه فيش مالي به مبلغ 5.000.000 ريال به حساب سازمان به كارشناس

4- تكميل فرمت جواز تاسيس و پس از تائيد و امضاء‌ مديريت تحويل دبيرخانه مي گردد .

5-اخذ جواز تاسيس از دبيرخانه توسط  متقاضي

توضيح: اعتبار جواز تاسيس جهت انعقاد قرارداد زمين يكسال ميباشد. پس ازگذشت يكسال درصورت صلاحديد مديريت صنايع جواز تاسيس قابل تمديد است.